maanantai 29. marraskuuta 2010

Vk 47, vähillä mennään mut menköön

Treenisuunnitelma

Ei tunnu aika riittävän millään. Nyt kun treenataan vielä tytön kanssa kärrynpyörää ja kengännarujen solmimista niin uskokaa tai älkää, se vaikuttaa suoraan Usvan treenaamiseen käytettävissä olevaan aikaan. Päivät on aika täynnä toimintaa, vaikkei mitään ihmeellistä edes olis suunnitteilla, normipäivän viettoa vaan.

Teinkin sen päätöksen että tyhjensin treenisuunnitelman joulun alusviikkojen osalta kokonaan ja siirsin sieltä muutamat tehtävät suunnitelman loppuun, ja osan tehtävistä poistin kokonaan koska olivat jo tulleet mualla tehtyä (kuten makupalan seuraaminen).

Eiköhän meille juuri nyt riitä nuo agilityssa, hyppykoulussa ja tokotunneilla saadut läksyt. Näiden suhteen viime viikko oli tokopainotteinen, niitä tuli tehtyä eniten (helpoin tehdä nopsasti sisätiloissa), Pariin otteeseen treenasin myös takaakiertoa ja sylkkäriä keittiöjakkaran ympäri.

Marin tokokerralla uusina opeteltavina tuli seisominen sekä sivulla ollessa maahanmeno. Nakkiseuraamisessa saa myös kokeilla käden kääntämistä toisinpäin, vähän testataan miten pitkään koira kestää ennenkuin huomio tipahtaa.

Perjantaina toin matot takaisin lattioille joten nyt on huomattavasti helpompi tehdä eri huoneissa tokoharjoitteita kun ei koiralla jalat luista niin herkästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti