sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Vk 44, tokoa hallissa ja agilitya

Treenisuunnitelma

Keskiviikkona pääsimme ekaa kertaa vuokraamallemme hallivuorolle Veikkolaan. Mukavan tuntuinen halli jossa on varmasti mukava treenata talven pimeinä ja kylminä iltoina. Teimme hallissa ensin Vapun antamat ponnistusharjoitukset, sen jälkeen vähän tokoliikkeitä ja flatworkkia.

Kun olin lähtemässä hallista ja kannoin samalla ponnareita (5 kpl, eli aika kasa) ja yritin saada Usvaa ulko-ovelle, viereiselle kentälle alkoikin samalla valua muita koirakoita ja Usva sai kohtauksen. Siis alkoi haukkumaan sisääntuleville koirakoille. Oli pakko jättää ponnarit ja muut tavarat siihen ja viedä koira ensin autoon ja hakea tavarat vasta sitten. Jos olisin tajunut tehdä ulosmenon vaikka nakkiseuraamisella, ei ongelmia olisi luultavasti tullut. Noh, seuraavalla kerralla sitten tiedän paremmin.

Kotona olen ehtinyt treenaamaan noin kerran päivässä, eli ihan hyvin. Tasapainolautailu menee jo suht hyvin, Usva yrittää saada kaikki neljä jalkaa alustalle, ja pysyykin siinä tasapainoilemassa jo sekunnin-pari. Laudanpätkällä tasapainoillessa laudalle nousee jo aika hyvin kaikki jalat, tosin kestoa ei tässä ole vielä juurikaan.

Agilityn kotiläksyistä olen kontaktiharjoitusta tehnyt nyt joka kerta ruoan annon yhteydessä (eli kolme kertaa päivässä), pari kourallista annan siitä 2on2off maahan nokkaisuista, ja loppuruoan niin että harjoittelen paikallaoloa samalla (yritän kasvattaa välimatkaa koiraan ennen ruokakupin maahan laittamista).

Pissoja ei ole tainnut tulla tällä viikolla kertaakaan sisälle, jihuu!

Treenisuunnitelmaan piti tehdä lisäys sillä huomasin että harjoiteltavaa on nyt niin paljon ettei mun päässä pysy enää mitä kaikkea piti tehdä/olen jo tehnyt. Tästä syystä tein erikseen viikottaisen taulukon johon voin merkata kynällä viivan heti kun olen eri liikkeitä/temppuja tehnyt ja näin pysyä kärryillä siitä mitkä jutut ovat jääneet vähemmälle ja mitä pitäisi siten treenata enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti