keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Äh, jouduinpas taas ajattelemaan

...no niin, jouduin siis taas herättelemään vähiä jäljellä olevia aivosolujani tuon agilityn takia vaikka niin vannoin etten sitä tee. Maanantaina otin keittiöpallin ja tein takaakiertoja pelkällä namipalkalla. Tämä tuntui toimivan niin hyvin että tiistaina menin kentälle ajatuksena tehdä samalla tavalla myös siellä. Jätin myös pannan laittamatta jotten voisi paniikissa tarttua siihen.

Kuinka ollakaan homma sujui loistavasti! Usva pysyi kokoa ajan kuulolla koska namitin sitä jatkuvasti, eikä suuria taukoja tullut. Sain tehtyä mukavasti toistoja sekä takaakiertoon (sain lähetettyä sitä takaakiertoon noin metrin päästä) että sylkkäriin (ensin ei lähtenyt hakemaan namia targetilta, vaan juoksi perääni, mutta parin yrityksen jälkeen meni targetin kautta).

Tämän lisäksi tein flatworkkiä juosten kunnon vauhtia, ja Usva pysyi hyvin sivulla. Aloitin myös katseen puolelle tulemisen, tämä tuntui tulevan oikein ihan luonnostaan.

Päätin nyt tehdä uusien asioiden opetukset namilla ja sitten kun homma tuntuu toimivan, vaihdan leluun. Luulisin että näin päästään hieman nopeammin etenemään.

Tänään hallitreeneissä tehtiin innaria viidellä ponnarilla, se menikin Usvalla hyvin. Vielä kun malttaisin sen lähdössä jättää istumaan ihan itsekseen ja luottaa siihen että se pysyy siinä paikoillaan. Tällä hetkellä pidän lähdössä pannasta kiinni ja heti kun ote irtoaa, Usva syöksähtää eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti