maanantai 23. elokuuta 2010

Tottelevaisuutta

Tällä kertaa tapasimme Showlinkin parkkiksella, onneksi sade vaihtui auringonpaisteeseen joten säilyimme kaikki kuivina. Pennut rauhoittuivat jo huomattavasti nopeammin kuin aiemmin joten ihan yhtä paljon huomiota ei tarvinut käyttää pelkästään siihen että Usva huomaisi minunkin olemassaoloni muiden pentujen läsnäollessa.

Ensin kerrattiin kotiläksyt, ja kaikilla oli tapahtunut edistystä. Usvakin istahti heti, eikä noin viiden sekunnin kuluttua (kuten kotona). Sivulle vienti onnistui hyvin, enää ei ollut yhtään rimpuilua eikä vastaanpanemista. Kokeilimme myös uutta liikettä seiso-maahan, ja tässä sain Usvan ensimmäiset 3 kertaa hienosti suorilta jaloilta maahan. Olisi tietysti pitänyt jättää siihen sillä sen jälkeen Usva alkoi steppailemaan sivullepäin tai taaksepäin, mikä ei ole toivottavaa. Käsillä ohjailemalla en saanut sitä lainkaan maahan, vaan Usva mätkähti istumaan kun sormet menivät selän puolelle (tietty hyvä tuon istumisen kannalta). Täytyy siis jatkaa namilla houkuttelua, ja muistaa tehdä vain pari toistoa.

Nakkiseuraaminen meni hyvin, kohta saa kuulemma lisätä vieläkin vauhtia.

Automatkat menivät hyvin (annoin kotoa lähtiessa puruluun), mitään ääntä ei kuulunut. Ihan pientä vitinää kuului kun aloitimme isojen koirien treenin, mutta se loppui nopeasti,eikä loppuaikana kuulunut autosta mitään ääniä, jihuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti