maanantai 9. elokuuta 2010

Ekat tokotreenit

Tokoryhmämme on aivan ihana, siihen kuuluu Usva ja kolme (tai neljä jos liittyvät) Usvan sisarusta. Sekä kouluttajamme Mari, jota näemme noin joka toinen/kolmas viikko.

Saimme aloittaa ekan kerran mukavasti Terhin olohuoneessa sillä ulkona alkoi juuri kaatosade kun olisi pentujen kanssa pitänyt kentälle mennä. Mikäs siinä oli lämpimässä ja kuivalla lattialla istuskella.

Omana tavoitteenani oli saada Usva rentoutumaan syliini vaikka ympärillä oli sisaruksia. Kotiläksyiksi saimme koiran käsittelyä, sen siirtämistä edestämme sivulle (tietyllä tekniikalla), sekä seisomisesta istumaanmenoa (myös tietyllä tekniikalla). Lähinnä totutetaan pentu siihen että sitä voidaan käsitellä miten päin vain, eikä se ole vaarallista tai epämukavaa. Näiden lisäksi tulee opetella hieman nakkiseuraamista, ja siinä se 45 minuuttia sitten olikin. Loppujutustelun aikana Usva sitten nukahti syliini (kaikki pennut nukahtivat) joten tavoite saavutettiin!

Automatkalla tällä kertaa heti alkumatkasta kuului ulinaa, sekä meno- että tulomatkalla. Hmmm. Myös odottaessa häkistä kuului ulinaa, tosin en ollut ihan varma kuuluiko ulina milloinkin omasta autosta vai viereisestä jossa sisko oli odottamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti