lauantai 4. syyskuuta 2010

Ilmapalloja, rokotuksia ja leikkitreffejä

Tänään tulee täyteen Usvalla maagiset 3 kk ja sen kunniaksi käytiin eilen ekoilla rokotuksilla. Eipä olisi pentu voinut reissua lunkimmin ottaa, suurimmat traumat taisi saada vanhin tyttö jolla oli kädet silmillä (iik rokotus apua) koko proseduurin ajan. Usva ei kyllä edes ehtinyt tajuta koko piikkiä, työnsin sille nakkia suuhun niin koko huomio meni siihen. Vaikeinta oli pitää koiraa paikoillaan pöydällä jotta ell sai tehdä alkututkimuksen, Usva kun olisi halunut sedän syliin/korvaan/nenään/taskuun/tms.

Illalla yritin varjella Usvaa lapsille puhalletuilta ilmapalloilta (jotta se ei pelästyisi pamahdusta kun pallo menee rikki). Joo, olis pitänyt pikemminkin yrittää varjella ilmapalloja Usvalta. Yhden kun se pääsi huomaamatta rikkomaan niin sillä syttyi oikein palo löytää seuraava ja se oli jo toisenkin pamauttanut ennenkuin ehdin keräämään loppuja talteen. Että se siitä pelästymisestä.

Tänään käytiin lyhyesti leikkitreffeillä pari viikkoa nuoremman islanninlammaskoira Disan luona. Tässä muutama kuva sieltä:

Ensin hieman tutustutaan:

Sitten vähän vaanitaan...

Ja lopuksi kellistys!

1 kommentti:

  1. Hehheh, Disa on ihan voittajan näköinen. :) Mä en olekaan ehtinyt niitä kuvia vielä edes katsoa. Oli kivat leikkitreffit,

    VastaaPoista