keskiviikko 4. elokuuta 2010

Usva on saapunut taloon!




Ilta meni nopeasti sillä olimme vasta kahdeksan jälkeen kotona. Usva tutki paikat rohkeasti häntä pystyssä, söi hyvin ja kakkasi pihalle. Paju pääsi jo illalla tutustumaan pentuun, molemmat nuustivat rauhallisesti toisiaan ja Paju päätti että paras paikka on sohvalla turvassa hampailta (Usva löysi heti Pajun ihanan pitkän liehuvan hännän ja yritti jo roikkua siinä...).

Illalla kuului jonkun verran vitinää, mutta yö meni hyvin (tai sitten en heränyt ääniin). Aamulla pentu herätti puoli seiskan maissa, ja aamuruoan ja tarpeitten teon jälkeen se pääsikin tekemään tuttavuutta Veeran kanssa. Veera on ihan innoissaan pennusta, ja leikittää sitä väsyksiin asti.

CPU ja Bugi ovat nähneet pennun portin läpi, eikä niitä ainakaan tässä vaiheessa juuri kiinnosta. Viljoa ei päästetäkään vähään aikaan Usvaan tutustumaan sillä Viljo ei pidä pennuista.

Ulkona Usva on tutkinut rohkeasti ympäristöä, ja luoksetuloharjoitukset on jo aloitettu sillä niin itsenäisesti se liikkuu pihalla. Onneksi Elina on jo pentulaatikossa opettanut pennuille kutsuhuudon jolla sen saa luokse!

Lapset ovat tietenkin aivan innoissaan, ja suurin ongelma onkin vahtia lapsia niin että antavat pennun nukkua rauhassa. Kuvia on otettu tosi vähän (yksi kappale!), sillä tuntuu ettei tässä vaiheessa vielä kädet riitä kaikkeen.

On se kyllä aivan ihana!

Ylpeä haisulintappaja

2 kommenttia: