keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Pujottelutreeniä neljännen päivän ohjelmalla

10) Uusi paikka, keppisetit täysin samalla tavalla kun edellisellä kerralla. Muista palkintolinja! Palkkaa joka 5. tai 6. kerta myös settien väliin.
Toteutus: Yhdeksäs päivä jatkuu, portit yläpihalla. Palkkana isoja nakinpalasia. Hämmästyttävää kyllä vieressä etutarhassa riekkuvat manssit ja Bugi eivät häirinneet Usvan suoritusta millään tavalla. Parempi palkka siis vai onko kyse siitä ettei manssien kanssa olla koskaan leikitty? Joka tapauksessa työinto oli nyt kohdillaan ja yritystä tehdä vaikka epäonnistumisia olisi ollut useampi peräkkäin. Häiriötilanteessa pitänee ottaa käyttöön isot namipalkat, ja häiriöttömässä sitten lelua. Onnistumisprosentti noin 70 % eli samalla jatketaan vielä.

11)
Käännä setit klo 1-7 asentoon ja tuo ne lähemmäs toisiaan, n. 4 jalan etäisyydelle. Toteutus: Kymmenes päivä. Päätin kuitenkin tuoda keppejä sekä lähemmäs että tiukempaan kulmaan. Paikkana taas yläpiha ja vieressä manssit ja Bugi haukkumassa. Nameina isoja nakinpalasia. Tällä kertaa Usva lähti pari kertaa katsomaan alussa kavereita, mutta tuli ärähdettyäni takaisin. Vaikeuttaminen ei vaikuttanut suoritukseen, itse asiassa näytti että meni jopa paremmin kuin ennen. Onnistumisprosentti varmaan jossain 80 % luokkaa.
Toinen sessio hieman myöhemmin, taas lähemmäs ja tiukempaa kulmaa. Ensin tuntui hankalalta, vähän helpotettuani alkoi sujua ja loppujen lopuksi alkuasetelmakin meni ok. Onnistumisprosentti noin 70 %.
Kolmas sessio illalla. Ekaa väliä piti helpottaa koska meni jatkuvasti ohi. Helpottamisen jälkeen suht ok. Ehkä puolet onnistui.

12) Kun 80 % onnistuu, käännä molempia settejä pikkuhiljaa suorempaan linjaan ja sen jälkeen tuo niitä lähemmäs toisiaan kunnes ovat 60 cm etäisyydellä.
Toteutus: Yhdestoista päivä. Etupihalla, ei häiriötä. Jatkettiin edellisestä ja koska näytti että se sujui hyvin, tiukensin kulmaa jo kolmen toiston jälkeen. Muutaman kerran haki oikeaa suoritustapaa, mutta yllättävän hyvin meni tiukempikin kulma. Nyt ollaan siinä klo 1-7 asennossa, etäisyys vähän yli 60 cm. Noin 70 % onnistui.
Kahdestoista päivä. Kylläpä on hankalaa tästä tiukentaa. Aina kun yritän tiukentaa kummankaan portin kulmaa, Usva alkaa mennä ihan miten sattuu. Pari sessiota on mennyt niin että yritin kiristää kulmaa, mutta aina olen saanut palata takaisin.
Kolmas sessio. Onneksi tuli luettua nämä raportit ja ohjeet uudestaan. Huomasin että olen jättänyt väliin sen että ensin kiristetään kulmaa ja sitten vasta tuodaan portteja lähemmäs. Nyt mulla oli portit neljän jalan päässä toisistaan, mutta yli klo 1-7 kulmassa. Pari kertaa meni ihmetellessä mutta kun vahvistin muutaman kerran sekä väliin että viimeisen portin jälkeen, alkoi homma sujua.
Neljäs sessio. Edellinen meni jo tosi hyvin joten toin portteja puoli jalkaa lähemmäs toisiaan. Ei ongelmia muutakuin jos yritän lähettää liian tiukasta umpikulmasta.
Kolmastoista päivä. Pari toistoa edellisellä ja kun ne meni hyvin, suoristin kepit toisiinsa nähden, mutta välimatka oli noin viisi jalkaa. Muutaman kerran meni tosi hienosti, mutta sitten näytti jumittavan. Ehkä 30 % oikein. Toinen sessio, nyt meni tosi hienosti, joten lyhensin välimatkaa neljään jalkaan. Palkkana välillä lelu. Noin 70% oikein. Illalla vielä kerran niin että mulla oli ruokakuppi kädessä, päästin menemään ja meni heti oikein, jolloin ruoka.
Neljästoista päivä. Koska ensimmäiset yritykset menivät heti oikein, lyhensin väliä kolmeen jalkaan. Tällöin alkoi kuitenkin haahuilu joten siirsin jälkimmäisiä keppejä aavistuksen sivuun niin että syntyi noin 5 cm ”aukko”. Portit kuitenkin olivat toisiinsa nähden suorassa. Usva tajusi tämän heti, ja meni hienosti. Tästä tiukentaen pikkuhiljaa niin että tällä hetkellä portit ovat aavistuksen sivussa toisistaan, sekä ehkä 65 cm päässä toisistaan. Ensi kerralla tuon ne normiasentoon jos onnistumiset jatkuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti